Webbsänd gudstjänst på söndagar – ”vandra med Jesus”

Dela detta via

Fira gudstjänst med oss – där du är!

Varje söndag är du välkommen att fira gudstjänst tillsammans med oss – du kan vara med på YouTube eller på Radio Botkyrka 91,6MHz.

Vandra med Jesus

När vi läser berättelsen om Jesus så står det gång på gång att Jesus vandrar omkring. Han gör det inte planlöst, utan han är på väg någonstans. På sin vandring bjuder han in människor att följa med. Att följa med på hans resa, mot hans mål.

Så det kristna livet handlar om att vandra med Jesus. Det kommer vi att tala om i sommar!
Klickar du här får du en introduktion till temat med bibelord för varje söndag.

Först ut är Hans Erik Bylund, församlingens pastor och föreståndare, som introducerar temat och predikar med rubriken ”att vandra i tro”.
Välkomna med på söndag!

Du kan se gudstjänsten på vår kanal på YouTube. Du kommer dit genom att klicka på denna länk!

Gudstjänsten tolkas till engelska och arabiska på respektive kanal på YouTube. Du hittar dessa genom att klicka på länkarna nedan.

The service will be interpreted into English – welcome to join by clicking on the link

سيتم ترجمة الخدمة إلى اللغة العربية – مرحباً بالانضمام من خلال النق هنا