Webbsänd gudstjänst på söndagar – ”Alphagudstjänster”

Fira gudstjänst med oss!

Varje söndag är du välkommen att fira gudstjänst tillsammans med oss – vi får vara 50 personer i kyrkan så du kan anmäla dig HÄR! Du kan också vara med på YouTube, Facebook eller på Radio Botkyrka 91,6MHz.

Under hösten har vi en serie gudstjänster som vi kallar ”Alphagudstjänster”. Vi får förmånen att under några veckor lyssna till olika människor som predikar om den kristna trons grunder. Vi kommer även att möta flera människor som delar med sig av sina egna erfarenheter från sina liv och vandring med Jesus.

Du är även välkommen att skriva till oss på Facebook under sändningen. Vi är flera personer som sitter redo att tala med dig och be tillsammans med dig. Både textmeddelanden och röst-/videosamtal funkar fint.

Barnens träffas kl 11 och kl 14 varje söndag. Barn behöver inte anmäla sig, endast vuxna.

Du kan se gudstjänsten på vår kanal på YouTube. Du kommer dit genom att klicka på denna länk!

Dela detta via