Relations tisdagar

Under de första fyra tisdagarna i maj ger vi alla möjlighet att komma och lyssna till ämnen som barnuppfostran, relationscykel, svaghet och helande för par/individer, följa Gud, familjevärderingar samt framtidsplanering.

Dessa tisdagar kommer att ledas av ett par som heter Jonas och Shiloh Sjöström. De har varit gifta i 15 år och har två barn.
I största delen av sina liv har de varit involverade i församlingsarbete som lärare och pastorer. Jonas och Shiloh träffades på North Central University i USA. Båda tog sin examen därifrån (NCU är en skola inom Assemblies of God). I Minneapolis tjänar de i en församling som heter Life Center, och i Sverige hjälper dom till i ett år med arbetet i Tjugofyrakyrkan i Flemingsberg. Shiloh undervisar på college i USA och hon och familjen är här och spenderar ett sabbatsår i Sverige. Jonas har ett hjärta för undervisning. Shiloh är uppvuxen i Indien och Jonas är uppväxt här i Sverige. 

Med hjälp av sina egna erfarenheter och sitt arbete vill de ge verktyg och väcka tankar om hur man kan vårda relationer.

Välkomna 3e, 10e, 17e och 24e maj mellan kl. 17:45-18:45 (samma tid som barnkörerna övar)

Vi erbjuder även barn passning för de barn som inte sjunger i kören. Även kaffe/te och kaka bjuds det på!

Varmt välkomna!