INFORMATION FRÅN BOTKYRKA PINGST MED ANLEDNING AV COVID-19/CORONA

Dela detta via

Här kommer information med anledning av det aktuella Corona-viruset Covid-19 och hur vi tänker om detta i församlingen.

Vi litar på att Gud är med oss även under denna tid, men vill också ta vårt ansvar för att förhindra spridning. Vår verksamhet påverkas på följande sätt:

Söndagsgudstjänsten:
Vi kommer alltså att livesända gudstjänsten, och du kan följa den genom att klicka här. Du kan även ta del av predikan i efterhand där.

Efter regeringens nya direktiv kring antal personer som får samlas så uppmanar vi att hålla er hemma och följa gudstjänsten via livesändningen.
När vi närmar oss det bestämda antalet så kommer vi att stänga kyrkan.

Övrig verksamhet pausas i några veckor framåt.
Gemenskapskväll, Barnkör, tisdagsbön, språkcafé, caféträff och vardagskväll på Second Hand berörs av detta tillsvidare.

Open vår ungdomssamling, vi uppmanar alla att stanna hemma men kommer inte att hålla kyrkan stängd. Håll dig uppdaterad på instagram.

Kvällsgudstjänsten den 29 mars med Tigleth Malkey ställs också in.

Allt vi sänder kan du titta på i efterhand på vår youtubekanal

Eftersom läget förändras hela tiden kommer vi att uppdatera informationen fortlöpande.

Under denna svåra tid är det extra viktigt att vi visar omsorg om varandra. Vi behöver hålla kontakt med dem som av olika anledningar måste hålla sig hemma. Om du, eller någon du känner till, skulle behöva praktisk hjälp eller någon att prata med kan ni höra av er till info@botkyrkapingst.se. Vi tror också att våra husförsamlingar kan spela en viktig roll när det gäller att stödja och hjälpa varandra.

Jesus säger ”Känn ingen oro. Tro på Gud och tro på mig” (Joh 14:1). De orden får vi ta till oss i denna tid och luta oss emot Gud. Han är vår klippa!

Låt oss som församling stå för hopp i det mörker och den oro som råder i världen just nu. Låt oss visa omsorg om människor både i och utanför församlingen, och låt oss gå in i bön. Vi ber om
– stopp för smittspridningen
– beskydd över personer i riskgrupper och de som arbetar inom vården
– framgång i arbetet med att ta fram vaccin