HÄR OCH NU – INTEGRATIONSKONFERENS 2019

Dela detta via

HELA VÄRLDEN HÄR NU – steget vidare

Den 2/2-2019 håller vi en Integrationskonferens i Botkyrka Pingstförsamling under temat ”Hela världen här nu – steget vidare”. Syftet är att hjälpa er som arbetar med integrationsfrågor i era församlingar. Vår ambition är att erbjuda er en hel dag där vi kan utrusta er med det just ni behöver för att göra ert arbete ännu bättre! Vi har seminarier där vi ger tips, råd och verktyg hur man på bästa sätt kan hjälpa asylsökande med deras papper, nysvenskar att komma in i samhället, förmedla tron till muslimer, omhänderta människor som har varit med om traumatiska händelser och mycket mer.

Framför allt vill vi mötas för att prisa Gud och för att Han har fört människor till oss som vi behöver förvalta med all kärlek det går! Och vad bättre än Guds enorma kärlek?

Program:
Kl.10:00 – Mingel & registrering
Kl.10:30 – Gudstjänst
Kl.12:00 – Lunch
Kl.13:00 – Seminarier
Kl.14:30 – Fika
Kl.15:00 – Seminarier
Kl.17:00 – Middag
Kl.18:00 – Gudstjänst

Exempel på seminarier att välja mellan:
Förmedla evangeliet till muslimer
Verktygslådan – språkcafé, tolk, material, goda exempel m.m.
Konvertiter i asylprocessen – råd till pastorer och asylsökande

Kostnad:
100kr inklusive lunch, fika och middag!

Har du frågor så hör av dig till Nicole el Murr

Anmälan hittar du här