Genomförda aktiviteter

Nyårsgudstjänst

Välkommen att inleda året tillsammans med oss i Botkyrka Pingstförsamling. Vi möts till gudstjänst kl 18:00 på årets första dag. Predikan av Hans Erik Bylund. Du deltar via vår kanal på Youtube eller via Facebook. Välkommen!

Nyårsbön

På nyårsafton möter vår pastor och föreståndare, Hans Erik Bylund, två gäster och samtalar om året som gått och blickar in i tiden som ligger framför. Kom, delta i sångerna och i bönen för året som ligger framför.

Julotta

Välkommen till julotta hos oss i Botkyrka Pingstförsamling. Klockan 07.00 sjunger vi tillsammans några välkända och stämningsfulla julsånger och tar del av undervisning av Anethe Carlsson. Välkomna!

Gudstjänst Julafton

Välkommen att fira gudstjänst tillsammans med oss i Botkyrka Pingstförsamling på julafton kl 11.00 Du deltar i gudstjänsten via vår kanal på Youtube eller via Facebook. Just nu kan vi på grund av rådande restriktioner inte träffas i kyrkan. Du kan fortfarande fira gudstjänst med oss varje söndag kl 11 via YouTube och Radio Botkyrka 91,6MHz. Välkommen…