Församlingsläger 2022

Välkommen till församlingsläger 2022!

Helgen 11-14 augusti samlas vi äntligen för församlingsläger. Vi är tillbaka på Björkenäsgården vid sjön Hjälmaren.

Vi är så tacksamma för vad lägret tidigare har fått betyda för oss som församling. Vi brukar samla ca 350 deltagare till fantastisk gemenskap och underbara gudsmöten.

Boende
Vi vill att så många som möjligt ska kunna åka med. Antalet boendeplatser som vi ordnar är begränsade. Därför önskar vi att ni som kan ordna boendet på egen hand (husvagn, tält eller annat boende) försöker göra det. Om du får plats i boende så blir du anvisad antingen husvagn eller hus/stuga. Det går inte att välja plats.

Tider
Lägret startar torsdagen den 11 augusti kl 17.00 med middag. Det går att komma till Björkenäsgården när som helst under torsdagen, men det finns ingen mat eller annan service under dagen. Lägret avslutas efter lunch på söndag. Hemfärd ca kl 15.00.

Pris för lägret
Alla barn födda 2016 och senare åker med helt gratis.
Barn och ungdomar födda 2001-2015 betalar endast halva priset.

Ordinarie priser:

Mat (obligatoriskt): 150 kr / person / dag (max 450 kronor)
Kommer du bara över dagen kostar maten 100 kr.

Boende:
Stuga/rum/husvagn: 200 kr / person / natt
Egen husvagn: 150 kr / husvagn / natt
Tält: 50 kr / tält / natt

Transport:
Planen är att ordna gemensam buss, tur och retur under lördagen. Pris meddelas senare. Du kan anmäla dig nu och avboka senare.

Sista anmälningsdag är 3 juli.
Fakturan skickas via e-post i juli. Fakturan ska betalas innan lägret börjar.