Vinternatt

Vi vill vara en kyrka som gör en verklig skillnad i människors liv. Förr året engagerade vi i oss det som kallas Vinternatt 2.0. Ett samarbete med kyrkor i Tumba och hela människan. Vi använder kyrkans lokaler som akutboende eller härbärge för hemlösa EU-emigranter. Två nätter, varannan vecka tog vi emot tio personer per natt och erbjöd mat, dusch och en sängplats under natten. På kvällarna var vi tre volontärer från församlingen där två av dem sov över i kyrkan.

Nu håller vi på att planera årets satsning och undersöker om vi kan vara med i detta även den här vintern. Om du är intresserad av att vara med i någon omfattning eller vill veta mer så maila ditt intresse eller frågor till Jonas.calais@me.com