Påsken 2017

Påsken firar vi och minns att under några få dagar så förändrades allt. Inget i mänsklighetens historia, innan eller efter, kan komma i närheten av vad Jesus Kristus gjorde för oss. För oss alla.

Vad som verkade vara ett nederlag och fiasko med lidande och död – vändes istället till en evig triumf med liv och liv i överflöd! Jesus har segrat – det vill vi fira!

Vi har de senaste åren firat gudstjänster i påsk tillsammans med andra kyrkor, så även i år. Skärtorsdagen firar vi i Tumba kyrka tillsammans med flera andra kyrkor i Tumba. Vi firar långfredag och påskdagen tillsammans med Södertälje Pingst. Vi får besök, båda gudstjänsterna, av Tatta Lennartsson från Uppsala.

Gudstjänster i påsk:

Skärtorsdag (13/4) kl 18:00
Ekumenisk skärtorsdagsmässa, Tumba kyrka.

Långfredag (14/4) kl. 11:00
Gudstjänst, Botkyrka Pingstförsamlings

Påskdagen (16/4) kl. 11:00
Gudstjänst, Södertälje Pingst
(Ingen förmiddagsgudstjänst i Tumba)

Behöver du hjälp med att ta dig till Södertälje på söndagen så säg till Johan Brännberg

Varmt välkommen att fira gudstjänst tillsammans med oss i påsk!