Insamling till framtidens kyrka

INSAMLING TILL FRAMTIDENS KYRKA

På söndag 27 maj har vi insamling till det vi kallar framtidens kyrka – en om- och utbyggnad av vår kyrka.

Processen runt allt detta är i full gång och mycket händer – även om det kanske inte syns. Nu jobbar vi med att sammanställa allt vi behöver för att lämna in bygglovsansökan – vilket vi hoppas kunna göra inom kort –  så nu behöver vi ta ett steg till i vår insamling.

När bygget nu går in i nästa skede behöver också vårt givande göra det. Vi är otroligt tacksamma för alla som varit och är med och ger till detta – det visar på ett engagemang och en överlåtelse som vi inte tar för givet. Många ger utifrån (och ibland över) sina förutsättningar – det är tillsammans vi gör det här. Så stort tack!

Har du inte möjlighet att vara med på insamlingen på söndag så kan du vara med och ge genom att sätta in pengar på
Swedbank 8327-9, 994 554 160-6
Bankgiro 116-2155
Swish 123 132 53 23

Märk insättningen ”framtidens kyrka”

Välkommen att vara med på söndag!