Gudstjänst på söndag – Söndag XL

Välkommen att fira gudstjänst på söndag!

På söndag är det ”Söndag XL” en liten större söndag. Förutom den vanliga gudstjänsten bjuds på matigt fika och har ett par seminarier. Denna gång har vi besök av Anethe Carlsson, pastor i Skärgårdskyrkan, Värmdö. Hon kommer att predika på temat ”G:enerationer”.

Anethe kommer också att hålla ett seminarium om ”Gud och kyrkan, aktiviteter bland andra?”.

Vi har även besök av Abigail Letuati, vår projektledare för projektet mot könsstympning bland masajer.

Barnen välkomnas till Barnens gudstjänst och efter fikat vid seminariet kommer det finnas fler saker att göra.

Vi tror på en fantastisk söndag för alla människor, i alla åldrar. Vi vill vara en kyrka för alla generationer.

Varmt välkomna – hoppas vi ses! Söndag kl. 11:00