Gudstjänst på söndag 5 mars

Välkommen att fira gudstjänst på söndag!

På söndag går vi i mål med vårt tema om vision och fokusområden – en församling på G. Hans Erik kommer att predika om ”Globalt engagemang”.

När Jesus ger uppdraget till sin lärjungar så säger han: Gå ut i hela världen och förkunna evangeliet för hela skapelsen.Uppdraget är större än bara ”här” (än vart här nu är) utan sträcker sig till jordens alla hörn för det gäller alla människor! Alla människor förtjänar att få höra talas om Jesus Kristus.

I gudstjänsten kommer vi att ha en extra insamling till ett arbete i Mosul i Irak som vi som församling är involverade i.

Vi firar nattvard och påminner varandra och oss själva om vad Jesus gjort för oss och för alla människor.

En fullspäckad gudstjänst med barnens gudstjänst, barn välsignelse och kaffe!

Hoppas vi ses på söndag!