Gudstjänst på söndag 26 februari

Välkommen att fira gudstjänst på söndag!

På söndag vill fira gudstjänst, mer än gärna tillsammans med dig! Vi tror att varje gång vi möts så vill Gud göra något med oss, i oss, för oss och genom oss.

Miguel Lara kommer att predika utifrån temat ”En församlings på G: Gemenskapsgrupper”.
Vi tror på att livet är tänkt att levas i gemenskap med andra människor. Därför är vår dröm och det vi strävar efter att erbjuda varje person, som kallar oss sin kyrka, att få vara med i en liten grupp där man kan få dela livet tillsammans med andra. Vi kallar det för gemenskapsgrupper.

Barnen gudstjänst välkomnar alla barn till världens grej – sin egna gudstjänst!

I gudstjänsten har vi även en extra insamling till vår om/utbyggnad av vår byggnad – det vi kallar framtidens kyrka.

Hoppas vi ses på söndag!