Gudstjänst på söndag 22 oktober

Välkommen att fira gudstjänst på söndag!

Vi läser under hösten bergspredikan (som vi hittar i Matteusevangeliet kapitel 5-7 i bibeln) och ser vad Jesus egentligen sa om vissa saker.

Jesus lösning på olika problem går ofta emot vårt sätt att tänka och förhålla oss till det hela. På söndag kommer vår ungdomsledare Sofia Myrén att predika om ”övervinn det onda – älska din fiende.”
Jesus menar på att vi ska älska dem som hatar oss, be för dem som vill oss ont – menar han verkligen det?

Vi har den här söndagen dop! Vill du veta mer om dopet eller har du redan bestämt dig att du vill döpas – så hör av dig till Johan Brännberg.

På söndag har vi insamling till framtidens kyrka – till den om och tillbyggnad av vår kyrka som vi beslutat att göra. Så välkommen att vara med i den insamlingen om du vill.

Barnens gudstjänst är en plats där alla barn är välkomna att fira sin egen gudstjänst. Hoppas vi ses alla kids 0-12år.

Så hoppas vi ses på söndag kl. 11:00 – du är välkommen!