Gudstjänst på söndag 2 oktober

På söndag firar vi gudstjänst där vi lyfter missionen lite extra. Vi har besök av Magdy Wadie från Egypten. Vi tror på en spännande och utmanande gudstjänst.

Magdy Wadie, som i helgen besökte Sverige, är aktiv i det egyptiska bibelsällskapet och i Delta Ministries, som är ett nätverk av ett 70-tal kyrkor och organisationer som bland annat arbetar med sociala utvecklingsprojekt.

Vi tillber Gud, firar nattvard och låter Gud göra något med och i oss. Alla barn välkomna till Barnens gudstjänst.

Efter gudstjänsten delar vi gemenskap över en kopp kaffe.

Klockan 13:00 kör vi igång vår dopskola, läs mer här

Varmt välkommen på söndag