Församlingsläger 2018

Välkommen till församlingsläger 2018!

Helgen 9-12 augusti samlas vi på Björkenäsgården vid sjön Hjälmaren.

Intresset har tidigare varit stort och de senaste tio åren har vi nästan tredubblat antalet lägerdeltagare. Det tycker vi är roligt och hoppas att denna positiva trend kan fortsätta! Vi är tacksamma för det vi varit med om och vad lägret har fått betyda för oss som församling. Framför allt vad vi sett Gud göra under dessa dagar.

Vi tror på ett fantastiskt läger. Hoppas vi ses!

Information
Lägrets positiva utveckling medför en hel del utmaningar. Främst vad gäller logi. Vi vill att så många som möjligt ska kunna åka med. Därför önskar vi att ni som kan ordna boendet på egen hand (husvagn, tält eller annat boende) försöker göra det.

Lägret startar torsdagen den 9/8 kl 17.00 med middag. Det går att komma till Björkenäs när som helst under torsdagen, men det finns ingen mat eller annan service under dagen. Lägret avslutas efter lunch på söndag. Hemfärd omkring kl 15.00.

Pris för lägret
Alla födda 1999 och senare åker med gratis!

Mat (obligatoriskt)                  150 kr / person / dag (max 450 kronor)
Boende:
Rum                                           150 kr / person / natt
Egen husvagn                          100 kr / husvagn / natt
Tält                                             Gratis

Sista anmälningsdag är 30 juni.
Fakturan skickas via e-post i juli. Fakturan ska betalas innan avresa.

Namn * Födelseår * Särskild kost