Församlingsläger 2017

Välkommen till församlingsläger 2017!

Helgen 10-13 augusti samlas vi på Björkenäsgården vid sjön Hjälmaren.

Intresset har tidigare varit stort och de senaste tio åren har vi nästan tredubblat antalet lägerdeltagare. Det tycker vi är roligt och hoppas att denna positiva trend kan fortsätta! Vi är tacksamma för det vi varit med om och vad lägret har fått betyda för oss som församling. Framför allt vad vi sett Gud göra under dessa dagar.

Vi tror på ett fantastiskt läger. Hoppas vi ses!

Information:
Lägrets positiva utveckling medför en hel del utmaningar. Främst vad gäller logi. Vi vill att så många som möjligt ska kunna åka med. Därför önskar vi att ni som kan ordna boendet på egen hand (husvagn, tält eller annat boende) försöker göra det. Nu är sista datum passerat för att få hjälp med att ordna boendet.

Lägret startar torsdagen den 10/8 kl 17.00 med middag. Det går att komma till Björkenäs när som helst under torsdagen, men det finns ingen mat eller annan service under dagen. Lägret avslutas efter lunch på söndag. Hemfärd omkring kl 15.00.

Pris för lägret:
Alla födda 1997 och senare åker med gratis!

mat (obligatoriskt)                 150 kr / person/dag (max 450 kronor)

Boende:
Rum
125 kr / person/natt
Egen husvagn                           25 kr  /husvagn/natt
Tält                                               Gratis

• Faktura skickas ut i slutet av juni och ska betalas innan avresa.
  • Senaste anmälningsdag 28/5