Årshögtid 15 januari

Välkommen på årshögtid!

2017 är redan igång och vi är väldigt förväntansfulla på vad Gud tänkt och drömt just för en tid som denna. På söndag har vi det vi kallar årshögtid där vi gör ett avstamp inför det här året. Vi kommer ha en fantastisk söndag i olika delar.

Vi firar gudstjänst där Hans Erik Bylund, församlingens pastor och föreståndare, predikar om ”Till Guds ära”. Den här söndagen börjar även ”Barnens gudstjänst” för den här terminen!

Efter gudstjänsten fikar vi – den här gången med lite matigare fika och sedan fortsätter vi med en del 2 uppe i kyrksalen där vi pratar om:
Vad hände 2016 och vad är på gång 2017? Vi ser tillbaks på det år som gått och ser framemot det som ligger framför oss det här året. Vi tackar Gud och firar nattvard.  Dessutom har vi extra församlingsmöte med beslut och avskiljning av nya äldste.

Så varmt välkomna på årshögtid på söndag!