Gudstjänst på söndag – i Södertälje

Välkommen att fria gudstjänst på söndag – i Södertälje!

Påsken firar vi och minns att under några få dagar så förändrades allt. Inget i mänsklighetens historia, innan eller efter, kan komma i närheten av vad Jesus Kristus gjorde för oss. För oss alla.

Vad som verkade vara ett nederlag och fiasko med lidande och död – vändes istället till en evig triumf med liv och liv i överflöd! Jesus har segrat – det vill vi fira!

Vi har de senaste åren firat gudstjänster i påsk tillsammans med andra kyrkor, så även i år. Skärtorsdagen firar vi i Tumba kyrka tillsammans med flera andra kyrkor i Tumba. Vi firar långfredag och påskdagen tillsammans med Södertälje Pingst. Vi får besök, båda gudstjänsterna, av Tatta Lennartsson från Uppsala.

Alltså ingen förmiddagsgudstjänst i Tumba – utan vi firar gudstjänst i Södertälje på söndag. Klockan 11:00. Hoppas vi ses!

Här hittar du vägbeskrivning till Södertälje Pingst.